Κάλυψη Ακύρωσης Κράτησης

[vc_row type=”container” padding_top=”” padding_bottom=””][vc_column][vc_column_text]Λόγοι Ακύρωσης Κράτησης:

  • Θάνατος, σωματική βλάβη, ασθένεια, νόσος ή επιπλοκές που προκύπτουν ή και ως άμεσο αποτέλεσμα εγκυμοσύνης:

α)  του ασφαλισμένου προσώπου

β)  ενός προσώπου μαζί με το οποίο το ασφαλισμένο πρόσωπο ταξιδεύει ή έχει κανονίσει να ταξιδέψει

γ)  ενός προσώπου με το οποίο το ασφαλισμένο πρόσωπο έχει κανονίσει να μείνει μαζί

δ)  ενός στενού συγγενή του ασφαλισμένου προσώπου

ε)  ενός στενού συνεργάτη του ασφαλισμένου προσώπου.

  • Το ασφαλισμένο πρόσωπο ή οποιοδήποτε πρόσωπο μαζί με το οποίο το ασφαλισμένο πρόσωπο ταξιδεύει ή έχει κανονίσει να ταξιδέψει βρίσκεται σε καραντίνα, κληθεί ως μάρτυρας σε δικαστήριο ή για συμμετοχή σε σώμα ενόρκων.
  • Απόλυση του ασφαλισμένου προσώπου ή οποιουδήποτε προσώπου μαζί με το οποίο το ασφαλισμένο πρόσωπο ταξιδεύει ή έχει κανονίσει να ταξιδέψει. Η απόλυση πρέπει να τυγχάνει πληρωμής βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας περί αποζημίωσης απολύσεως στη χώρα διαμονής του ασφαλισμένου προσώπου, και κατά την κράτηση του ταξιδιού δεν πρέπει να υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο να πιστεύει κάποιος ότι θα μπορούσε να απολυθεί.
  • Το ασφαλισμένο πρόσωπο ή οποιοδήποτε πρόσωπο μαζί με το οποίο το ασφαλισμένο πρόσωπο ταξιδεύει ή έχει κανονίσει να ταξιδέψει, είναι μέλος των Ένοπλων Δυνάμεων, της Εθνοφρουράς, της Αστυνομίας, υπηρεσιών νοσηλευτικής ή ασθενοφόρων ή υπάλληλος Κυβερνητικής Υπηρεσίας και η εγκεκριμένη άδεια του έχει ακυρωθεί ή έχει ανακληθεί για επιχειρησιακούς λόγους, υπό την προϋπόθεση ότι η ακύρωση ή διακοπή δεν θα μπορούσε να είναι εύλογα αναμενόμενη όταν αγοράσατε την παρούσα ασφάλιση ή όταν κάνατε κράτηση για οποιοδήποτε ταξίδι.
  • Η αστυνομία ή άλλες αρχές ζητήσουν από το ασφαλισμένο πρόσωπο να μείνει ή να επιστρέψει στον τόπο κατοικίας του/της λόγου σοβαρής ζημιάς στον τόπο κατοικίας του ασφαλισμένου προσώπου εξαιτίας πυρκαγιάς, πτώσης αεροσκάφους, έκρηξης, καταιγίδας, πλημμύρας, καθίζησης, πτώσης δέντρων, σύγκρουσης οδικών οχημάτων, κακόβουλων ατόμων ή κλοπής.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply