Η εταιρεία Νταλιάνη Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1970. Έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στο Βουκουρέστι.

Έμπειρα στελέχη με άριστη γνώση των ασφαλιστικών προϊόντων εξυπηρετούν όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους.

Ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών, αλλά και μεμονωμένοι επαγγελματίες ή ιδιώτες, ασφαλίζονται μέσω της Νταλιάνη Ε.Π.Ε. διότι :

  • Διαλέγουμε για λογαριασμό τους την πληρέστερη κάλυψη με τους πλέον συμφέροντες όρους.
  • Είμαστε ο πολυτιμότερος συνεργάτης τους σε περίπτωση ζημίας.
  • Είμαστε οι προσωπικοί τους σύμβουλοι για κάθε ασφαλιστικό θέμα και τους εξυπηρετούμε στο ταχύτερο χρονικό διάστημα.

Η αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε την πληρέστερη ασφαλιστική κάλυψη με τους πιο συμφέροντες όρους, έτσι όπως κάνουμε εδώ και 45 χρόνια. Μια συνεργασία μαζί μας  σας προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα και μάλιστα,  άνευ κόστους.

  • Βαθιά γνώση των ασφαλιστικών προϊόντων. Είμαστε σε διαρκή επαφή με την ασφαλιστική αγορά τόσο την ελληνική όσο και την διεθνή έτσι ώστε να γνωρίζουμε και τις πιο πρόσφατες αλλαγές ή νέα προϊόντα. Τα στελέχη μας επανεκπαιδεύονται διαρκώς έτσι ώστε να έχουν πάντα τον υψηλότερο βαθμό γνώσεων του αντικειμένου.
  • Σωστή τοποθέτηση του ασφαλιστικού κινδύνου. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν τους πιο συμφέροντες όρους για συγκεκριμένες μορφές ασφάλισης, έτσι ώστε να γνωρίζουμε που να αποτανθούμε.
  • Εναλλακτικές λύσεις. Δεδομένου ότι δεν δεσμευόμαστε από μια ασφαλιστική εταιρεία, ενώ αντίστοιχα συνεργαζόμαστε με τις πιο σοβαρές και έγκυρες ασφαλιστικές εταιρείες,  μπορούμε να σας προσφέρουμε όλη τη γκάμα των ασφαλιστικών προϊόντων με τους καλύτερους όρους.
  • Επίλυση προβλημάτων. Συχνά μπορεί να εμφανιστούν διάφορα προβλήματα σε σχέση με κάποιον τύπο ασφάλισης (π.χ επαγγελματικής αστικής ευθύνης, μεταφορών, τεχνικών έργων κ.α.). Με την Νταλιάνη Ε.Π.Ε. γνωρίζετε ότι διαθέτετε έναν εξειδικευμένο σύμβουλο ο οποίος θα σας βρει λύση και στο δυσκολότερο πρόβλημα. Εάν πάλι δεν υπάρχει λύση, θα σας το πούμε αμέσως προκειμένου να μην χάνετε χρόνο ή ενέργεια.
  • Kαινοτομία. Η εμφάνιση νέων ασφαλιστικών προϊόντων  είναι αναπόφευκτη προκειμένου να καλύπτονται νέες εμφανιζόμενες ανάγκες (π.χ. αστική ευθύνη για μόλυνση περιβάλλοντος, αστική ευθύνη διευθυντικών στελεχών κ.α.)  Είμαστε σε γνώση όλων των νέων αυτών προϊόντων, οπότε  μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.
  • Για μια επιχείρηση αλλά και για τον απλό ασφαλιζόμενο, η επιλογή ενός μεσίτη ασφαλίσεων όπως η ΝΤΑΛΙΑΝΗ Ε.Π.Ε., ισοδυναμεί με την την επιλογή ενός νομικού/τεχνικού συμβούλου εξειδικευμένου στις ασφαλιστικές καλύψεις.

echipa

Σκοπός μας, αλλά και διαρκής πρόκληση, είναι να βρίσκουμε για λογαριασμό σας τους καλύτερους όρους ασφάλισης.