Σας καλωσορίζουμε στην Νταλιανη ΕΠΕ –Μεσίτες Ασφαλισεων

Πολυτεχνείου 45

Θεσσαλονίκη 54625

2310-526095, 542202

daliani@daliani-insurance.gr

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

stampila

Η εταιρεία Νταλιανη ΕΠΕ – Μεσίτες Ασφαλίσεων ιδρύθηκε το 1970. Εχει έδρα την Θεσσαλονικη και υποκατάστημα στην Αθήνα και Βουκουρέστι.

Εμπειρα στελέχη με άριστη γνώση των ασφαλιστικών προιόντων εξυπηρετούν όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους.

Με την ιδιότητα του Μεσίτη Ασφαλίσεων (Ν.2170/93) συνεργάζεται με τις πλέον μεγάλες και έγκυρες ασφαλιστικές εταιρείες.

Η Νταλιάνη ΕΠΕ είναι ιδρυτικό μέλος του ΣΕΜΑ

(Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων), Διαχειριστής είναι ο Γιάννης Αθυριδης-Νταλιάνης

Ενας μεγάλος αριθμός εταιρειών, αλλά και μεμονωμένοι επαγγελματιες η ιδιώτες, ασφαλίζονται μέσω της Νταλιάνη ΕΠΕ-Μεσιτες Ασφαλίσεων διότι :

  • διαλέγουμε για λογαριαμό τους την πληρέστερη κάλυψη με τους πλέον συμφεροντες όρους
  • Εϊματε ο πολυτιμότερος συνεργάτης τους σε περίπτωση ζημίας
  • Ειμαστε οι προσωπικοί τους σύμβουλοι για κάθε ασφαλιστικό θέμα και τους εξυπηρετούμε στο ταχύτερο χρονικό διάστημα

horizon_bΗ αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε την πληρέστερη ασφαλιστική καλυψη με τους πιο συμφεροντες όρους, έτσι οπως κάνουμε εδω και 45 χρόνια. Μια συνεργασία μαζί μας  σας προσφέρει σημαντικα πλεονεκτήματα και μάλιστα,  άνευ κόστους

  • Βαθιά γνώση των ασφαλιστικων προιόντων. Είμαστε σε διαρκή επαφή με την ασφαλιστική αγορά τόσο την ελληνική όσο και την διεθνή έτσι ώστε να γνωρίζουμε και τις πιό πρόσφατες αλλαγές ή νέα προιόντα. Τα στελέχη μας επανεκπαιδεύνται διαρκως έτσι ωστε να εχουν πάντα τον υψηλότερο βαθμό γνώσεων του αντικειμένου.
  • Σωστή τοποθέτηση του ασφαλιστικού κινδύνου. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιες ασφαλιστικες εταιρείες προσφέρουν τους πιό συμφέροντες όρους για συγκεκριμένες μορφές ασφάλισης, έτσι ώστε να γνωρίζουμε που να αποτανθούμε
  • Εναλλακτικές λύσεις. Δεδομένου ότι δεν δεσμευόμαστε απο μια ασφαλιστική εταιρεία, ενώ αντιστοιχα συνεργαζομαστε με τις πιό σοβαρές και εγκυρες ασφαλιστικές εταιρείες,  μπορούμε να σας προσφέρουμε όλη την γκαμα των ασφαλιστικων προιόντων με τους καλυτερους όρους
  • Επιλυση προβλημάτων. Συχνά μπορεί να εμφανιστούν διάφορα προβληματα σε σχέση με κάποιον τύπο ασφάλισης (π.χ επαγγελμα-τικής αστικής ευθύνης, μεταφορών, τεχνικων έργων κ.α). Με την Νταλιάνη Επε Μεσίτες Ασφαλίσεων, γνωρίζετε ότι διαθέτετε έναν εξειδικευμένο σύμβουλο ο οποίος θα σας βρεί λύση και στο δυσκολότερο πρόβλημα. Εάν πάλι δεν υπάρχει λύση, θα σας το πούμε αμεσως προκειμένου να μην χάνετε χρόνο ή ένεργεια .
  • Kαινοτομία. Η εμφάνιση νέων ασφαλιστικων προιόντων  είναι αναπό- φευκτη προκειμένου να καλυπτονται νέες εμφανιζομενες ανάγκες (π.χ αστική ευθυνη για μόλυνση περιβάλλοντος, αστικη ευθύνη διευθυντικών στελεχών κ.α.)  Είμαστε σε γνώση όλων των νέων αυτων προιόντων, οπότε  μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.
  • Για μια επιχείρηση αλλα και για τον απλό ασφαλιζομενο, η επιλογή ενός μεσίτη ασφαλισεων οπως η ΝΤΑΛΙΑΝΗ ΕΠΕ, ισοδυναμεί με την την echipaεπιλογή ενος νομικου/τεχνικού συμβούλου εξειδικευμένου στις ασφαλιστικες καλυψεις.

Σκοπός μας, αλλά και διαρκής πρόκληση, είναι να βρίσκουμε για λογαριασμό σας τους καλύτερους όρους ασφάλισης.

Η ομάδα μας

Η Νταλιάνη ΕΠΕ Μεσίτες Ασφαλίσεων είναι σε διαρκή αναζήτηση της άριστης ασφαλιστικής λύσης για λογαριασμό των πελατών της

400x400

ΡΟΥΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ
400x400

ΒΑΣΩ ΤΣΟΥΤΣΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
400x400

ΝΙΤΣΑ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ

ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
400x400

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΗ

ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ
400x400

ΣΟΦΙΑ ΑΚΑΣΗ

ΚΛΑΔΟΣ ΠΥΡΟΣ
E-mail
400x400

ΖΑΝΕΤ ΜΠΑΚΑΛΗ

ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ
E-mail
400x400

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΟΥΔΗΣ

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ
E-mail
400x400

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΕΡΒΙΝΗ

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ
E-mail
400x400

AΓΓΕΛΙΚΗ ΝΤΑΛΙΑΝΗ

E-mail
400x400

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΥΡΙΔΗΣ-ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ

E-mail
Top